Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord      Onthouden    
Artikelen: Groot deelnemersveld op springwedstrijd Morraruters - HSF de Morraruters
Groot deelnemersveld op springwedstrijd Morraruters

Afgelopen weekend organiseerde H.S.F de Morraruters een springwedstrijd voor de paarden en de pony’s. Het deelnemersveld was enorm groot en dat leverde een zeer gezellige wedstrijd op zo vlak voor kerstmis. Op zaterdag 21 December waren de paarden het eerste aan de beurt. In de klasse B sprong Deanne Baak met Dundee en had in het eerste parcours vier fout(=1wp) en een stijl van 77,5 pnt. Het tweede parcours sprong ze foutloos (2wp) en met een stijl van 82 pnt. won ze de 1e prijs.

In de klasse L won Wietske Kuipers met Ceedora V de 5e prijs na een foutloos eerste parcours(=2wp). In het tweede parcours had ze vier fout(=1wp).

De pony’s kwamen in actie op zondag 22 December, in de klasse B sprong Annemarie Bouma met Soraya en had in het eerste parcours twee fout(=1wp) en in het tweede parcours was ze foutloos(=2wp). In het tweede parcours won Anneke Heida met Magic Boy de 4e prijs met een foutloos parcours(=2wp). Anna Fekkes met Samantha had twee fout(=1wp) en Jeanette Cnossen had vier fout(=1wp). Melanie Heins met Chiwama sprong in de klasse L  twee keer een foutloos parcours(=2x2wp). Anneke Heida met Magic Boy had 4 fout(1wp). Annelies Yntema met Ronald had in het tweede parcours vier fout(=1wp).

Gonnica de Bruin met Diaz is op 22 December gestart op een selectiewedstrijd voor de klasse M te Burgum. In de klasse M2 cat DE won ze met 177 pnt de 1e prijs en is hiermee meteen geselecteerd voor de Friese Kampioenschappen in Februari 2014.  Jildou Heida en haar pony Rubicon startte in de klasse M1 cat DE en behaalde 180 pnt(1wp).

Nagekomen uitslagen:

15 December 2013 te Cornwerd, Gonnica de Bruin met Diaz, klasse M2 cat DE 184 pnt(1wp)

15 December 2013 te Sneek, Eleonora Postma met Zippora, selectiewedstrijd klasse M2, 183 pnt(1wp).