Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord      Onthouden    
Artikelen: Morraruiter Manon Snoek verdient startbewijs voor jumping Amsterdam - HSF de Morraruters
Morraruiter Manon Snoek verdient startbewijs voor jumping Amsterdam

Op 29 en 30 december zijn Manon en Dian Snoek afgereisd naar Oud Karspelvoor het indoor Beukers. Dian sprong met Havanne een foutloos parcours in de finale M springen,maar door een te scherpe wending had ze één weigering in de barrage. Dit leverde een 11e plaats op en 2 winstpunten. Manon met Aristo  sprong op de eerste dag beide parcoursen in de klasse ZZ foutloos en won een 3e en 4e prijs ( 4 wp). De 2e dag in de finale was ze wederom foutloos ( 2 wp ),ze kreeg in de barrage 1 tijdfout en won de 2e prijs. Hiermee heeft ze een startbewijs voor jumping Amsterdam verdiend. Jumping Amsterdam vindt van 28 t/m 31 januari plaats.

Zondag 3 januari was er een selectiewedstrijd voor de pony’s in Koudum.Ook hier werden weer de nodige prijzen en winstpunten gescoord door onze leden.Janita Wildschut op haar pony Lexy reed 2 top proeven in de B dressuur.  Bij de 1e proef en de 2e proef won ze de 1e prijs met 194 en 195 punten ( totaal 3 wp ). Ook Teuna Bosch kwam in actie met haar pony Storm, ze haalde 191 punten ( 1 wp ) in de L1 dressuur.

Zaterdag 9 januari was er een paarden selectiewedstrijd in Sonnega.Hier is Daniëlle Wester gestart met haar paard Grace in de B dressuur,  ze won de 6e prijs met 199 punten ( 2wp). 

Rineke Venema reed zaterdag met haar paard El Diva een dressuur wedstrijd in Harich. En niet onverdienstelijk: Ondanks dat El Diva nog weinig wedstrijd ervaring heeft en wat gespannen was konden ze met een winstpunt ( 182 pt.) in de B dressuur op zak trots en voldaan op huis aan.

Ook was er zaterdag een paarden springwedstrijd in Franeker. Hier was Dian Snoek met haar paard Havanne in het 1e parcours  foutloos en haalde daarmee een 2e prijs ( 2wp ). In het 2e parcours had ze 1 balkje, dat was goed voor 1 winstpunt. Manon Snoek kwam in Franeker in actie met haar beide paarden. Met Aristo haalde ze 1 winstpunt in de klasse ZZ en met Londonnich had ze in de klasse Z in het 1e parcours 1 balkje( 1wp ) en dat was goed voor de 3e prijs en in het 2e parcours waren ze foutloos ( 2 wp ) en wonnen daarbij de 1e prijs.