Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord      Onthouden    
Nieuws: Zusjes Sanna en Marith Dijkstra pakken winst - HSF de Morraruters
Zusjes Sanna en Marith Dijkstra pakken winst
  • piertje
  • 11 Dec 2022

Sanna en Marith Dijkstra.jpg (2.18 MB)

Zondag 11 december deden de zusjes Sanna en Marith Dijkstra (foto) mee aan een indoor dressuur wedstrijd in Cornwerd. Sanna Dijkstra won met haar pony Winston in de B dressuur in beide proeven de 3e prijs met 197 en 194 punten. (totaal 3 winstpunten) Marith Dijkstra behaalde met Breewar’s Silke net geen prijzen, maar wel dikke punten. Met 194 punten in de 1e proef en 199 punten in de 2e proef ging ze met 3 winstpunten op zak tevreden naar huis. Morraruter clubgenoot Elske de Jong deed met Iemkje ook mee in Cornwerd. In de L2 dressuur pakte ze in beide proeven een winstpunt met 188 en 184,5 punten.

Daniëlle Wester deed vrijdag 9 december met haar paard Merle mee aan Jumping Franeker. In het 1e parcours 90 cm. sprong ze foutloos met een stijl van 77,5 en daarmee won ze de 1e prijs. In het 2e parcours 1 mtr. sprong ze wederom foutloos met een stijl van 76, dit leverde haar de 3e prijs op. Marije Wiersma sprong met Evora ook een mooi parcours in Franeker. In het 1e parcours klasse L bleef ze foutloos en in de barrage ook, hiermee won ze de 5e prijs.

Kenna Bakker startte Nevermind DKB voor de tweede keer op een indoor dressuurwedstrijd in Harich. Ondanks dat Nevermind het heel spannend vond in de wedstrijdbaan, scoorden ze een 5e prijs met 197 punten in de klasse L2. (1 winstpunt)