Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord      Onthouden    
Artikelen: Anna Fekkes Nederlands reserve Kampioen M1 dressuur - HSF de Morraruters
Anna Fekkes Nederlands reserve Kampioen M1 dressuur

Zaterdag 26 augustus is Anna Fekkes met Mr. Handsome (foto) reserve kampioen van Nederland geworden in de M1 dressuur pony’s te Ermelo. Ze reed een uitmuntende proef en dat werd beloond met een percentage 68,72%!

Zondag 27 augustus stond het wedstrijd terrein van de Morraruters geheel in het teken van Friese paarden. Een zeer geslaagde zonnige wedstrijddag met op het programma de Friezen selectiewedstrijd en voorronde van de Pavo Fryso Bokaal. Klaske Jonkman behaalde met Rikst een 3e prijs met 66 pt. en is daarmee door naar de halve finale van de Pavo Fryso Bokaal. Kenna Bakker startte met Up to Date’s Ulkje in de ZZ licht en scoorden 217 pt.(1 wp.) Met Duet’s Brocht had ze in de klasse Z2 in de 1e proef 207 pt. en in de 2e proef 207 pt.(totaal 2 wp.) Grietje de Boer mocht met Sytske fan Hylpen één winstpunt bijschrijven met 181 pt in de B dressuur.

Overige uitslagen: Dian Snoek reisde 26 augustus af naar de Noordelijke kampioenschappen SGW te Norg met haar paard Aristo. Ze won de 3e prijs in de klasse B. Klaske Jonkman deed vrijdag 25 augustus mee aan een dressuurwedstrijd in Harlingen. Met haar paard Ceyira behaalde ze in de klasse Z2 in de 1e proef de 2e prijs met 219 pt. en in de 2e proef de 2e prijs met 215,5 pt.(totaal 2 wp.) Michelle Konst beleefde met haar nieuwe paard Ilona een top debuut in De Blesse. In de 1e proef B dressuur won ze de 1e prijs met 205 pt. en in de 2e proef had ze 195 pt.(totaal 4 wp.) Anneke Heida won 27 augustus in Vrouwenparochie met haar pony Charisma de 1e prijs in het 2e parcours L springen.