Wachtwoord kwijt |
Gebruikersnaam    Wachtwoord      Onthouden    
Artikelen: Teuna Bosch wint beide dressuurproeven - HSF de Morraruters
Teuna Bosch wint beide dressuurproeven

Afgelopen zaterdag was Teuna Bosch (foto) met haar pony Storm in topvorm tijdens een dressuurwedstrijd in Koudum. De vertrouwde thuisbasis van de Morramanege leverde deze combinatie twee 1e prijzen op in de L2 dressuur. In de 1e proef had ze 207 pt. en in de 2e proef 203 pt. (totaal 4 wp.) Janita Wildschut debuteerde met haar pony Lexy in de L2 dressuur. Ze behaalde een keurige winstpunt in de 2e proef met 183,5 pt. (1 wp.) Anneke Heida startte ook voor de 1e keer in de klasse L2 met Kaleidoscope Biddy. Haar 2e proef leverde een mooie winstpunt op met 185,5 pt. 

Zondag 5 maart verscheen Anneke Heida met 2 pony’s  aan de start op een springwedstrijd in Sneek. Met Kaleidoscope Biddy won ze de 2e prijs in het 2e parcours klasse B met een foutloze ronde en een stijl van 72. ( 1 wp.) Met Charisma was ze het 1e parcours en de barrage foutloos in de klasse L en dat leverde een 1e prijs op. Het 2e parcours hadden ze helaas een balkje. (totaal 3 wp.)

Chantal van der Velde deed zaterdag 4 maart mee aan een dressuurwedstrijd voor paarden in Bolsward. Ze reed 2 super proeven in de L1 dressuur en won in beide proeven de 1e prijs. De 1e proef met 192 pt. en de 2e proef met 204,5 pt. (totaal 3 wp.) Akkelien Heeres de Vries beleefde met haar paard Nanning fan Hylpen een topdebuut in de L2 dressuur op een wedstrijd in Franeker. In beide proeven won ze de 1e prijs met 2 x 203,5 pt. (totaal 4 wp.) Klaske Jonkman startte haar paard Everlong voor het eerst in de M2 dressuur in Oudega. Ze behaalde in de 2e proef een winstpunt met 186,5 pt.